Benvinguts/des a la web del Centre Psique+Logo - Aprèn+

                              

  SEGUIM AL TEU COSTAT DURANT EL CONFINAMENT 

AMB ATENCIÓ I SESSIONS ONLINE DE TOTES LES ESPECIALITATS.

ARA MÉS QUE MAI, TENS DUBTES? CONSULTA'NS.


Has detectat que el teu/va fill/a té dificultats en els aprenentatges?

Està sent dificil seguir els continguts que envien des de l'escola?

Us està resultant complicat gestionar emocionalment el confinament?

Necessites un espai on poder exposar els teus neguits?

Doncs et podem ajudar!


Som el Centre Psique+Logo i la nostra prioritat és la teva salut i la de la teva família. Estem especialitzades en psicologia, psicopedagogia, logopèdia, teràpia ocupacional i optometria. Vam obrir les nostres portes el setembre de 2013 amb un equip multidisciplinar creat per a cobrir totes les necessitats que l'infant, adolescent i adult pugui tenir al llarg de la seva vida així com orientar i acompanyar a la seva família durant el procés mitjançant un treball coordinat.


Actualment hem ampliat la nostra oferta d'especialitats amb Teràpia Visual i Psicomotricitat. Així mateix, som referents a la comarca en les teràpies grupals, especialment en els grups d'Habilitats Socials i Emocionals i en els grups d'Estimulació del LLenguatge i de la Lectoescriptura. 


El nostre equip ofereix un treball coordinat i grupal que tracti l'individu en la seva globalitat per a aconseguir l'objectiu final: el benestar emocional i evolutiu tant de l'infant com de la seva família.

 

Els nostres objectius com a centre són:

  • Treballar coordinats amb tots els professionals implicats amb el pacient.
  • Oferir un diagnòstic i un tractament  acurat mitjançant la realització d'objectius de tractament i pla de treball individualitzats per a cada pacient.
  • Realitzar una atenció precoç i observacions dins de l'aula treballant conjuntament amb el centre escolar per tal de millorar la detecció de resultats.
  • Planejar una oferta d'activitats com tallers i cursos dirigits tant a infants, adolescents i adults així com a famílies i professionals.

Les nostres especialitats són: psicologia, psicopedagogia i pedagogia, logopèdia, teràpia ocupacional, psicomotricitat i optometria-Teràpia Visual així com cursos i xerrades per a pares i professionals, tallers i assessorament a escoles, pares i professionals.


DEMANA'NS INFORMACIÓ


T'informarem de la nostra manera de treballar i ens adaptarem a les vostres necessitats i horaris.


TESTIMONIS DE LES NOSTRES FAMÍLIES!


  
 
Correo
Instagram