SANDRA LÓPEZ

Psicòloga General Sanitària  Núm. Col. 25.342

 


“Sóc la Sandra López, psicòloga del centre Psique + Logo. La meva amb formació i experiència  m’acrediten per exercir la avaluació i intervenció psicològica com a professional sanitària amb totes les poblacions (nens, adolescents i adults). 


La meva confiança en la tendència actualitzant de les persones com a força innata que les impulsa al creixement personal i l’autorealització em va portar a realitzar una especialització de postgrau en psicoteràpia centrada en la persona enquadrada en el model humanista de la pràctica psicològica des del qual oriento en l’actualitat en meu treball com a psicòloga sanitària.


L’observació clínica i la comprensió de l’efecte del vincle d’aferrament i les ferides traumàtiques tenen en el desenvolupament de les persones em va impulsar a completar la meva formació en trauma cursant un postgrau en psicoteràpia sensoriomotriu com a eina d’intervenció en el processament d’experiències traumàtiques i EMDRAixí com a especialitzar-me en tècniques terapèutiques com la caixa de sorra, el treball amb ninos, el treball amb els sistemes de família interns (IFS), l’estudi de la dissociació estructural de la personalitat, la teoria polivagal o els efectes dels vincles d’aferrament insegur en el desenvolupament de les persones.


A banda de la meva pràctica clínica, també col·laboro amb l’administració pública en un projecte de recuperació psicològica de nens i nenes que han patit violència masclista a les seves llars, i altres ONG’s, vinculades al desenvolupament de col·lectius més  vulnerables”.Currículum professional: 

·        Psicòloga amb formació de postgrau en psicoteràpia centrada en la persona (model humanista).

·        Especialització en Psicologia Delictiva i de la Victimització (UOC) 

·        Màster en Psicologia General Sanitària.

·        Especialitzada en el tractament del trauma i la dissociació amb orientacions d’intervencions basades en la teràpia sensoriomotriu i l’EMDR.

·        Formada en traumateràpia a través de la caixa de sorra, treball amb ninos, treball amb parts i altres tècniques basades en la teoria de la dissociació estructural de la personalitat, la teoria polivagal o els vincles d’aferrament.  

·        Formadora en l’àmbit de l’escriptura creativa i terapèutica.

·        Col·labora amb el programa ABRIK: projecte d’intervenció desenvolupat a l’administració pública realitzant tasques de prevenció, promoció de la salut i intervenció psicològica, amb nenes i nens víctimes de la violència masclista i acompanyament a les seves mares.

·        Col·labora com a tècnica de desenvolupament de projectes educatius i professionalitzadors de cooperació internacional amb l’Associació SINFIN.

Publicacions, premis i guardons  

·        IV Congrés Nacional de Psicologia e international symposium on psychological prevention presenta i publica el treball d’investigació: L’Avaluació de la eficàcia de la teràpia sensoriomotriu en adults víctima d’una experiència traumàtica.

·        Finalista (pendent del fallo) al certamen organitzat pels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC durant la Jornada del Pràcticum de Psicologia amb la presentació de la proposta: L’humanisme, la relació terapèutica com a element generador de canvi.

 

 


 
 
Correo
Instagram